Skibsblog


Skibshunden Louis

Skibshunden Louis

 

Sidste år, 31. Marts 2017, kom den lille rødtop her til verden: Hunden Louis. Han er af racen Field Trial Spaniel, som stammer fra England, og som er udprægede jagthunde. FT-spaniels minder lidt om en blanding af en cockerspaniel og en springerspaniel. De er af natur meget selskabelige, så det..

Læs mere
Mad uden kulhydrater – opskrifter fra “Sukkersmart”-foredrag

Mad uden kulhydrater – opskrifter fra “Sukkersmart”-foredrag

Vi havde forskeren og forfatteren Anette Sams på besøg på Bådcafé mandag d. 9. oktober 2017 for at tale om kulhydrater i maden. Hun er tidligere diabetesforsker, men har taget nogle år ud af sin karriere for at se, om hun kan gøre en indsats for at forhindre diabetes2, i stedet for blot at..

Læs mere
Zirkus Nemo og Bådbar

Zirkus Nemo og Bådbar

”Jeg har noget du kan bruge!”  Disse ord og et skælmsk blik møder mig. 

I sofaen inde i skibets salon sidder Søren Østergaard. Han har netop i selskab med Laura Kvist nydt en frokost og sidder nu og betragter udsigten fra skuden. Mindre end 200 m væk fra BådCafe står hele hans pragtfulde og..

Læs mere
Stegt citronpolenta – himmelsk opskrift!

Stegt citronpolenta – himmelsk opskrift!

Forleden fandt jeg et læs gamle opskrifter fra en tidligere skibskok på det gode skib Sorte Louis, den nuværende Bådcafé. Opskrifterne lå stuvet sammen i en kasse i køkkenet sammen med nogle spændende krydderier og nogle saftige historier om skibet.

Det første, der slog mig, var, hvor meget af..

Læs mere