fbpx

Jazzkoncert torsdag d. 22. februar kl. 20.30

 

Vi har tidligere haft besøg af trioen Danielsen/Sejthen/Poulsen med stor succes. Nu kommer de igen, og vi glæder os til en berigende aften i deres selskab igen. 

Det er muligt at bestille bord som normalt i restauranten her: www.baadcafe.dk/bestil-bord, men du kan også dukke op til selve koncerten, hvis du har lyst.

 

Om trioen: Danielsen/Sejthen/Poulsen

Trioen tager udgangspunkt i den amerikanske jazztradition, hvor særlig lyden af Sonny Rollins, John Coltrane og andre store jazzikoner er fremtrædende. Alle tre musikere er kendte og efterspurgte aktører på den århusianske jazz/blues scene og optræder bla. med Uffe Steen, Jonah Blacksmith, Indra og er for nylig blevet hædret med Gaffelprisen af jazzselskabet i Århus. 
Musikken er blød, varm og livlig på samme tid og den fælles spilleglæde er gennemtrængende og smittende. 
Levende musik af levende mennesker! 
 
Jacob Danielsen: Saxofon
Thomas Sejthen: Kontrabas
Søren Poulsen: Trommer
[ess_grid settings='{“entry-skin”:”1″,”layout-sizing”:”boxed”,”grid-layout”:”even”,”spacings”:”0″,”rows-unlimited”:”off”,”columns”:”3″,”rows”:”3″,”grid-animation”:”fade”,”use-spinner”:”-1″}’ layers='{“custom-image”:{“00″:”14154″,”01″:”14152″,”02″:”14153″},”custom-type”:{“00″:”image”,”01″:”image”,”02″:”image”},”use-skin”:{“00″:”-1″,”01″:”-1″,”02″:”-1″}}’][/ess_grid]

 

Vi giver en kop kaffe

til alle jer landkrabber, der vil følge vores nyhedsbrev, Flaskeposten. 🙂

Send din e-mailadresse her, så får du sidste nyt med "Flaskeposten" ca. en gang om måneden - og din billet til en kop kaffe.

Vi poster ikke spam, kun hygge og godt humør, gode tilbud og nyt om events med "Flaskeposten." Du kan nemt afmelde dig igen. Powered by ConvertKit