fbpx

Jazzkoncert torsdag d. 22. februar kl. 20.30

 

Vi har tidligere haft besøg af trioen Danielsen/Sejthen/Poulsen med stor succes. Nu kommer de igen, og vi glæder os til en berigende aften i deres selskab igen. 

Det er muligt at bestille bord som normalt i restauranten her: www.baadcafe.dk/bestil-bord, men du kan også dukke op til selve koncerten, hvis du har lyst.

 

Om trioen: Danielsen/Sejthen/Poulsen

Trioen tager udgangspunkt i den amerikanske jazztradition, hvor særlig lyden af Sonny Rollins, John Coltrane og andre store jazzikoner er fremtrædende. Alle tre musikere er kendte og efterspurgte aktører på den århusianske jazz/blues scene og optræder bla. med Uffe Steen, Jonah Blacksmith, Indra og er for nylig blevet hædret med Gaffelprisen af jazzselskabet i Århus. 
Musikken er blød, varm og livlig på samme tid og den fælles spilleglæde er gennemtrængende og smittende. 
Levende musik af levende mennesker! 
 
Jacob Danielsen: Saxofon
Thomas Sejthen: Kontrabas
Søren Poulsen: Trommer

[ess_grid settings='{“entry-skin”:”1″,”layout-sizing”:”boxed”,”grid-layout”:”even”,”spacings”:”0″,”rows-unlimited”:”off”,”columns”:”3″,”rows”:”3″,”grid-animation”:”fade”,”use-spinner”:”-1″}’ layers='{“custom-image”:{“00″:”14154″,”01″:”14152″,”02″:”14153″},”custom-type”:{“00″:”image”,”01″:”image”,”02″:”image”},”use-skin”:{“00″:”-1″,”01″:”-1″,”02″:”-1″}}’][/ess_grid]