fbpx

Vi har været så heldige at få Emil Beha Erichsen – skipper på det gode skib, Havana, til at komme forbi Bådcafé og holde et foredrag. Det kommer til at handle om jordomrejsen, som vi nok alle har fulgt i “Kurs mod fjerne kyster”.

Det hele kommer til at foregå: Mandag d. 22. maj kl. 20.30, men inden da vil vore kokke servere et lækkert måltid på to retter for gæsterne.

PROGRAM:

19.00: Alle møder op i salonen og spiser og hygger
20.30: Emil Beha Erichsen går på med sit foredrag: “Det blev noget med at sejle”.
22.00: Foredraget slutter
00.00: Bådcafé lukker og slukker.

Billetbestilling: Bestil billet

OM EMIL:

Emil Erichsen er den fødte sejler. Som 11-årig overtog han selv rorpinden i sin første Optimistjolle. Siden blev det til masser af kapsejlads i Europajolle og på landsholdet i Laserjolle. Efter gymnasiet uddannede Emil sig til dykkerinstruktør og arbejdede på en dykkerskole på Bali. Hjemme igen tog han job som sejlinstruktør og som produktionsassistent på blandt andet TV-programmet X-Factor. I sommeren 2013 kastede han sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en 3 år lang jordomsejling. Det er blevet til de meget populære tv-programmer på TV2 “Kurs mod fjerne kyster”, der følger drengenes tur ud i den store verden med alt hvad dertil hører af udfordringer og eventyr.

Passionen for at sejle går igen hos familien. Ligesom Emils far Mikkel Beha Erichsen selv voksede op på Nordkaperen, med sin far, Troels Kløvedal, har Emil og lillebroren Theis arvet glæden ved sejlads fra deres forældre.

OM FOREDRAGET:

I dette underholdende og eksotiske foredrag fortæller Emil om de mange oplevelser og erfaringer, som han har gjort sig undervejs på rejserne med Havana. Han fortæller autentisk og energisk om livet som skipper, det at rejse jorden rundt, når man kun er i starten af 20’erne og det ansvar der følger med. Emil tager deltagerne med på en rejse ud i den store verden, og beretter også om, hvordan det har været at medvirke i “Kurs mod fjerne kyster”, og samtidig have hele Danmark med sig på eventyr.

Billetbestilling: Billet til foredrag