VI ELSKER GÆSTER

Cafe · Bar · Restaurant

Vi søger opvasker-matroser der er mellem 16 og 18 år og vi søger også bartender med erfaring til vores cocktailbar på øverste dæk

Læs mere her:

Job på Bådcafe

Oplev Emil Midé Erichsen på Bådcafé på tirsdag den 16. maj.

Vi forkæler jer med en velkomstdrink og et udvalg af små lækre retter fra kl. 18.00.
Ca kl. 19.30 går Emil på med et arktisk eventyr.
pris 500,-

Reserver biletter ved at skrive til Kaptajn Preben på mail: mail@baadcafe.dk

ET ARKTISK EVENTYR

Kompasnålen peger mod nord, skiene er klikket på og forude venter os knap 200 km med 80-90 kilo tunge pulke på slæb. Det er første dag, og temperaturen er minus 27 grader. Det blæser og de første forfrysninger har allerede sat sig i ansigtet, i fingrene og på fødderne. Jeg er mere på udebane end nogensinde før, og aldrig har der været længere til en turkisblå ankerbugt og en svalende, tropisk vind over dækket på Havana. 

I foråret 2021 begynder Emil at planlægge en tur mod nord sammen med sin Siriuspatrulje-ven Christian Liebergreen. Alfred og Theis melder sig klar til eventyr, og træningen starter op et lille år før afrejse. Drømmen er simpel, men vejen er lang. I april 2022 vil de fire drenge stå på toppen af verden – på klodens nordligste punkt, Nordpolen. Drengene skal i form, og lære alt hvad det kræver at overleve i Arktis. For selv de mindste fejl i den utilgivelige kulde kan slutte ekspeditionen og i værste fald være livsfarlige. Den lange forberedelse er fysisk, men også mental, og da han undervejs i forberedelserne bliver far for anden gang, melder spørgsmålet sig; Hvorfor overhovedet tage på eventyr? 

I dette nye foredrag med Emil Midé Erichsen kommer tilhørerne med på en tur mod de nordligste breddegrader. Corona og krigen i Ukraine giver udfordringer og planerne må ændres i sidste øjeblik, men rejsen ind i nogle af livets store spørgsmål bliver kun styrket af bumpene på vejen. 
Og bliver en påmindelse om, hvor vigtigt det er at tage stilling og tage livet i egne hænder. 
Det er blevet til en fortælling om at tage på eventyr som brødre, om ægte følelser og svære valg. Og om at være mand, far og eventyrer i 2022. 

weekend­brunch

lørdag og søndag fra 10.00 – 12.00
(derefter fortsætter frokost)

frokost­menu

onsdag, torsdag, og fredag fra 11.00 – 16.00
lørdag og søndag fra 12.00 – 16.00

aften­menu

onsdag, torsdag, fredag og lørdag fra 17.00 – 21.00
(derefter er baren åben)

baren

fortsætter med at have åbent efter kl. 21

cocktailbar

i skibets styrehus
og oppe på øverste dæk
hver fredag aften

happy hour

fredag fra 16.00 – 17.00
happy-hour-øl oppe på øverste dæk

 

forkælelse

skibets køkkenchef og hendes crew står hver dag klar til at forkæle dig!

torsdags
live musik

om sommeren har vi ofte livemusik om torsdagen fra kl. 19.00
følg med på facebook!

weekend­brunch fra kl. 10.00 -12.00

Vores brunchplanke varierer – men indeholder ofte yoghurt med honning og müsli, røræg med bacon crumble, brunchpølser, to slags pålæg med smørelse, oste med knækbrød, surt og sødt, koldrøget laks, frisk frugt, sødt bagværk, rugbrød, friskbagte boller og croissanter – uhmnn!

bådhygge

efter aftale med kaptajnen er der mulighed for hygge i den lille damjolle

studierabat

– så husk dit studiekort 😉

weekend­brunch

lørdag og søndag fra 10.00 – 12.00
(derefter fortsætter frokost)

frokost­menu

onsdag, torsdag, og fredag fra 11.00 – 16.00
lørdag og søndag fra 12.00 – 16.00

aften­menu

onsdag, torsdag, fredag og lørdag fra 17.00 – 21.00
(derefter er baren åben)

baren

fortsætter med at have åbent efter kl. 21

cocktailbar

i skibets styrehus
og oppe på øverste dæk
hver fredag aften

happy hour

fredag fra 16.00 – 17.00
happy-hour-øl oppe på øverste dæk

forkælelse

skibets køkkenchef og hendes crew står hver dag klar til at forkæle dig!

torsdags
live musik

om sommeren har vi ofte livemusik om torsdagen fra kl. 19.00
følg med på facebook!

weekend­brunch fra kl. 10.00 -12.00

Vores brunchplanke varierer – men indeholder ofte yoghurt med honning og müsli, røræg med bacon crumble, brunchpølser, to slags pålæg med smørelse, oste med knækbrød, surt og sødt, koldrøget laks, frisk frugt, sødt bagværk, rugbrød, friskbagte boller og croissanter – uhmnn!

bådhygge

efter aftale med kaptajnen er der mulighed for hygge i den lille damjolle

studierabat

– så husk dit studiekort 😉

Kender du Bådcafe?

Vi er på den gamle Endelavefærge, med café, bar og restaurant, som har åbent hver dag i sommerhalvåret for a la carte.

Kun undtagelsesvis lukker vi skibets salon, samt skibets lille fordæk med mulighed for frisk luft eller en cigaret. Der vil være aktivitet fra øvrige gæster på resten af skibet samt på bro og molehoved.

I vintermånederne, derimod, er skibet lukket, og der vil der være mulighed for forskellige former for lukkede og uforstyrrede arrangementer. Du kan tilmed få hele skibet til dit eget selskab mod en tillægspris.

Det siger vores gæster

“Skøn frokost”

Maden var fantastisk og hele båd-konceptet er så fint.
Kan i den grad anbefales.
Portionerne er store, så den sultne mand skal nok blive mæt.

Anne Millner på Tripadvisor

“Rigtig gode fiskefrikadeller”

“God betjening i hyggelige omgivelser”

Peter på Dinnerbooking

“Great place”

“Amazing view, food and lovely staff.”

Jennie Mikaelsson på Facebook

I 2017 vandt vi AOA-prisen som Byens Bedste Café.

Vi har naturligvis styr på sagerne, så derfor er vi glade for vores elitesmiley.

Google-fotografen har været her.
Se dig omkring på Bådcafé. 

Bådcafe

I 2015 åbnede vi, Tina Steen og Preben Hald og vores tre børn, Anna, Sophie og Christian, en cafe på skibet Albatros, hvor vi boede (og stadig bor). Pladsen blev hurtig for trang og vi valgte at satse lidt større og købe den gamle Endelavefærge, Sorte Louis.

Skibet der er fra 1950 har udover Endelave også sejlet som reservefærge for både Tunø og Samsø samt Livø. I 2002 stoppede dens kommercielle færgedrift efter i 15 år at have sejlet overfarten Ringkøbing-Hvidesande.

I Januar 2016 sejler Kaptajn Preben og skibets besætning færgen fra Holbæk til Marselisborg Havn.

En gennemgående ombygning af skibet bliver fortaget her i havnen, så den kan bruges som restaurationsskib.

Her stod vi også for at få bygget hele broanlægget og Molehovedet ved havnens indsejling, hvor Bådcafe ligger til kaj i sommerhalvåret.

5. juni 2015 blev landgangsbroen slået ud for de første gæster. Skibet har været i drift siden, med Aarhus’ bedste havudsigt!

Åbningstider:

onsdag - fredag: 11-?
lørdag: 10-?
søndag: 10-16

Særligt i påsken:

mandag d. 10/4 fra 11 til 17

Skriv til os

Send os endelig en besked, hvis du har spørgsmål eller kommentarer!